PIBE MØLLE VIN & OST

Pibe Mølle Vin & Ost har over de seneste 25 år udviklet sig fra en traditionel købmandsforretning til en velassorteret specialforretning med en stor viden om de varer, vi forhandler.

Ostene er butikkens hjerte – nøje udvalgte fra frie mejerier i Danmark og fra kvalitetsproducenter i det øvrige Europa – lagrer og modner vi ostene på eget lager, så vi altid kan tilbyde osten på netop dèt stadie, hvor du som kunde, synes den smager bedst . I vores forretning kan du altid få vejledning af det erfarne personale og naturligvis smage på varerne, inden du køber.

Vi forhandler et stort udvalg af kvalitetsvine i forskellige prislag fra det meste af verden, og vi har ligeledes hedvine og spiritus i vores sortiment.

Leder du efter lidt sødt og lækkert til desserten eller til kaffen, førervi som forhandler af Summerbird Chokolade et udvalg kvalitetsvarer fra en af landets førende producenter.

Kom ind og oplev butikken!

Romsmagning I & II

Vi har oplevet en meget stor interesse for vores udvalg af rom i butikken og har derfor besluttet os for at afholde to romsmagninger - de vil være forskellige, så det kan være en mulighed at deltage i begge smagninger.

Smagning I afholdes torsdag den 28. maj 2015 kl. 19-22 i Ree Golf Club overfor butikken, og vi smager 8 forskellige rom ledsaget af foredrag ved Gert Nielsen. Deltagelse koster kr. 295,- per person, som skal betales inden arrangementet.

Hvis vi ikke når 25 tilmeldinger udskydes arrangementet - maximalt antal deltagere er 60 personer.

Smagning II afholdes til eftgeråret, Nærmere tidspunkt kommer her på siden. Vi smager igen 8 forskellige rom (ingen gengangere), og konditionerne iøvrigt er de samme som ved smagning I.

Du kan tilmelde dig ved henvendelse i butikken, på telefon 48 79 40 90 eller per mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - du kan samtidig få yderligere oplysninger om smagningerne.

Med venlig hilsen
Købmanden

Adresse

  • Rørmosevej 103
    3200 Helsinge

        CVR nr.: 26429323

Kontakt

  • 48 79 40 90
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Åbningstider

Mandag - Torsdag 10:00 - 17:30
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 15:00
Søndag 10:00 - 15:00

Fødevarestyrelsen

kontrol