PIBE MØLLE VIN & OST

Pibe Mølle Vin & Ost har over de seneste 25 år udviklet sig fra en traditionel købmandsforretning til en velassorteret specialforretning med en stor viden om de varer, vi forhandler.

Ostene er butikkens hjerte – nøje udvalgte fra frie mejerier i Danmark og fra kvalitetsproducenter i det øvrige Europa – lagrer og modner vi ostene på eget lager, så vi altid kan tilbyde osten på netop dèt stadie, hvor du som kunde, synes den smager bedst . I vores forretning kan du altid få vejledning af det erfarne personale og naturligvis smage på varerne, inden du køber.

Vi forhandler et stort udvalg af kvalitetsvine i forskellige prislag fra det meste af verden, og vi har ligeledes hedvine og spiritus i vores sortiment.

Leder du efter lidt sødt og lækkert til desserten eller til kaffen, førervi som forhandler af Summerbird Chokolade et udvalg kvalitetsvarer fra en af landets førende producenter.

Kom ind og oplev butikken!

Grand Cru Flødeboller

pyramide

Vi har fundet en ny leverandør af flødeboller, hvor høj kvalitet og fornuftig pris går hånd i hånd - du kan f.eks. prøve:

Mørk, Kokos, Lys, Mocca, Lakrids, Mørk m/ marcipanbund og mørk m/ nødder og marcipanbund.

Hvis Du er hurtig, kan Du også nå at prøve Fastelavns flødebollen, som er med kulørt krymmel udenpå.

Vi har allerede stor succes med med flødebollerne, så de er altid friske - de koster kr. 13 pr. stk. og du får 6 stk. i æske for kr. 65.

MUMS!

Adresse

  • Rørmosevej 103
    3200 Helsinge

        CVR nr.: 26429323

Kontakt

  • 48 79 40 90
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Åbningstider

Mandag - Torsdag 10:00 - 17:30
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 15:00
Søndag 10:00 - 15:00

Fødevarestyrelsen

kontrol